BİTLİS / ADİLCEVAZ - İnönü İlkokulu

Haz

2022-2023 Yılı 4. Sınıflar arası Bilgi ve Kültür Yarışmasında 1. olduk. İlçe merkez ve Köy okullarından oluşan ve 25 okulun katılımı ile gerçekleşen yarışmada 1. ve 2. turda gurup birincisi olarak finale yükselen olumuz, rakiplerine fark atarak şampiyon oldu. Bu gururu bizlere yaşatan 4. sınıf öğretmenlerimiz Dilara ARIKBAŞ ve Zühre GÜNAY'a, öğrencilerimizi yarIşmaya hazırlamada emeği geçen Gülsüm ÇİÇEK, Yıldırım KORKUT ve tüm öğretmenlerimize, Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimiz, Bünyamin ÇİÇEK, Aydeniz KOYUNCU, Bedirhan İNAL, Ahmet Asım YÜZER ve Muhammed Bilal TAŞKIN'a , yarışmalarda bizleri yalnız bırakmayan öğretmen, veli ve öğrenclerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı coşkuyla kutlandı. Okulumuz tarafından hazırlanan program bahçede sergilendi. Tören günün önemini belirten konuşmalar ile başladı. Şiirler okundu. Çeşitli yarışmalarla devam etti. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehtlerini Anma Günü Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda tören düzenlendi. Hafta süresince tüm sınıflarda ek ünite olarak işlendi. Okul panosu düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Etkinlikleri:

İstiklal Marşı' mızın kabulünün  102. yıl dönümü okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimiz  rehberliğinde, öğrenciler tarafından hazırlanan program öğrencilerimize sunuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çocuk Gazetesi 2. Özel Sayısı yayınlandı.

Gazeteyi hazırlamada emeği geçen başta İngilizce Öğretmenimiz Mert YAZICI, tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyet Bayramını okulumuzda kutladık. Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 99. Yılı hazırlanan programla okulumuzda  kutlandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından  sonra Okul Müdürü  İbrahim  GERGİN günün  anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.  Törene tüm öğretmenler ve veliler katıldı. Hafta süresince sınıflarımızda etkinlikler yapıldı. İlçe genelinde düzenlenen resim yarımasında 1-A sınıfı öğrencimiz Harun BOZYİĞİT dereceye girerek ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz. Cumhuriyet gibi bir değeri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Gününde  Okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte slayt sunumu yapıldı.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz BEŞKARDEŞ Okulumuzu ziyaret ederek, 4-B sınıf öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Müdürümüz, sınıf düzeyinin çok güzel olduğınu belirtti.  Sınıfı 4 yıldır okutan Öğretmenimiz Gülcan PALA' ya emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Öğeretmen ve öğrencilerle hatıra fotaoğrafı çekimi sonrası idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldı. Ziyaretinden dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Haz

10.000 Okul Projesi kapsamıda okulumuz öğrencilerine Akran Zorbalığı Semineri verildi.  Gayet başarılı geçen seminere okulumuz öğretmenleri de katıldı.. Sunumu gerçekleştiren Cumhuriyet YİBO Rehber öğretmeni Özgenur OKTAY'a teşekkür ediyoruz.

Ock

OKUKULUMUZ KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Bakanlığımızca okulumuza kazandırılan kütüphaneden öğrencilerimiz yararlanmaya başladı. Kütüphaneyi öğrencilerimizle buluşturan tüm yetkililere teşekkürlerimizi iletiyoruz. Herkesten kütüphanemiz için kitap bekliyoruz.